Voordelen van isolatie voor jouw woning

Door de isolatie bespaar je flink op de gas- en energierekening waardoor je het binnen enkele jaren al heeft terugverdiend. Ook geeft de isolatie uw woning een aanzienlijke waardevermeerdering.

isolatie-dak

Voordelen van isolatie voor het milieu

De isolatie verlaagt de uitstoot van CO2 waardoor je milieuvriendelijker woont.

Vloerisolatie

Kou trekt op van uit de kruipruimte en zorgt voor een koude vloer, waarbij het ook lijkt te tochten. Door vloerisolatie te laten aanbrengen wordt dit verholpen. Vloerisolatie levert al gauw een besparing op van rond de 200 euro per jaar.

Dakisolatie

Warmte stijgt op en verdwijnt door het dak. Door dakisolatie gaat er minder warmte verloren door het dak en daarmee bespaar je al gauw op jaarbasis 700 euro. Daarnaast blijft de zolder in de winter warm en in de zomer koel.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de meest aangebrachte soorten isolatie van dit moment. Dit heeft o.a. te maken met de eenvoud waarmee spouwmuurisolatie is aan te brengen. Het geeft geen rotzooi en je kunt gewoon in je woning blijven wanneer het wordt aangebracht. Spouwmuurisolatie levert al gauw een besparing op van gemiddeld 550 euro per jaar. Na het aanbrengen van spouwmuurisolatie merk je direct dat er minder kou en tocht is in huis en heb je bovendien minder last van geluid van buiten.

Bespaar wel tot 40% op je energiekosten

Het isoleren van uw woning heb je in veel gevallen binnen enkele jaren terugverdiend. Er zijn talloze bedrijven die jouw woning willen isoleren. Iedere specialist hanteert echter zijn eigen tarief. Door het vergelijken van de prijzen weet je zeker dat jij een scherpe prijs betaalt voor de klus. Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan van 3 specialisten in jouw regio. De offertes heb je binnen 2 werkdagen al in handen. Leg de prijzen snel en eenvoudig naast elkaar en kies voor de specialist met de beste prijs/prestatie verhouding.

Geïnteresseerd?